Intro

OM KIRSTEN HAMMOND ANDERSEN 


Fra kunstnerbogen side 42, skrevet af Professor Laura Francesca Di Trapani, uddannet fra La Sapienza Universitetet i Rom, ”Kvinden i nutidskunst”:

"Hendes arbejde bevæger sig mellem det figurative og det symbolske og handler om drømmelignende steder, hvor poserende kvindelige figurer træder frem i billedet klart til at blive observerede og samtidige skue ind i betragteren".

Censureret International udstilling i Paris, Louve, 2022.


(#katalog #teikn #tegneudstilling #udstilling #odsherred #pakhusgalleriet # #bogogide #petercallesen #rasmusjulius #foredrag #papir #tegning #attegne #papirklip)

Kirsten Hammond Andersen har over de sidste år udstillet i flere censurerede gruppeshows i udlandet.


Et show som er værd at se nærmere på var  13. biennale Florence - Eternal Feminine | Eternal ChangeFirenze Biennale i Firenze i 2021, hvor hun var featured artist sammen med 6 andre. Også den internationale censureret gruppeudstilling 2022 som foregik på Fondazione Luciana Matalon i Milano udstillede Kirsten Hammond Andersen sammen med bl.a. Pia Kintrup og Axel Becker.


Kirsten har deltaget i udenlandske gruppeudstillinger i Schweitz, Tyskland, Frankrig, Italien, Rumænien og Bulgarien. Hun har også fået en kunstnerpris i 2022 på den internationale censureret udstilling "The woman of the contemporary art" i Paris, Louvre.


Til den 59. Biennale Arte Venice var hun med i den internationale censureret udstilling "We are reversal" kurateret af LAURA DI TRAPANI, Professor og kunsthistoriker.Kirsten's deltagelse i 3. sæson af Danmarks meget populære TV-program "Danmarks bedste portrætmaler", udtaler kunsthistoriker Bente Scavenius om Kirsten Hammond Andersen:


"Hun føler sig frem og starter meget professionelt ud.

Vi har høje forventninger"

(DR1 Danmarks bedste portrætmaler: 2. nov. 2019, afsnit 1).


Tom Jørgensen, redaktør,- og kunstanmelder for den lands-dækkende "Kunstavisen" og Jyllandsposten og skriver om Kirsten side 10;


"De er malet af en kunstner, der både kan karakterisere mennesket og skabe en atmosfære af smukke mønstre, elegant svingede linjer og sammensatte farveskala i en dynamisk balance"

Afsluttende:

"Kirsten Hammond Andersen's maleri er en hyldest ikke kun til kvinder, men til fantasien og til drømmen ".


Tom Jørgensen, kunstneranmeldelse "101 kunstnere" 2019.


(#kunstner #kunstneranmeldelse #kunstanmeldelser #tomjoergensen #101kunstnere #bog #optaget #internationalexhibition #artexhibition #artist #femaleartist #kunstforeninger #art)