Introduktion og CV

Introduktion:

Hvad er din måde at arbejde på?

Jeg finder min inspiration på mine daglige gåture, ved kysten eller på vejen, hvor mit sind kan svæve gennem landskabet og nye forbindelser mellem tingene opstår. Mit sind vandrer altid som et filosofisk syn på verden: Hvem er vi som mennesker, hvad er meningen med livet? Hvorfor handler mennesker, som de gør? Har vi som mennesker forbindelsen til naturen? Og hvad er min virkelighed sammenlignet med andre, og hvordan kommer jeg til at bestemme, hvordan den ser ud og fungerer? Så i mine malerier er der et element af Jeg forskitser altid mine tegninger og malerier. Jeg kan godt lide følelsen af ​​at arbejde med fine blyanter: det afslapper mig dybt, da jeg kan lide teksturen og følelsen af ​​det. Ved at skygge skaber jeg lys og rum, som giver en følelse af liv. Det er en besværlig og nærmest håndværksmæssig teknik. En lille a-4 tegning tager i gennemsnit 32 til 40 timer. Mange af mine tegninger og malerier har 5-11 lag farver.


Jeg har siden 2019 arbejdet som fuldtidskunstner.


Baggrund:


Autodidakt mixed media illustrativ kunstner (født 1966).


2-år MFA-undervisning på Pafa; Philadelphia Academy of the Fine Arts, USA 1998-2001, klassisk tegning og maleri; lærer Standley Mertz (MFA), (Credits 25), USA.


Forskole  Kunstakademiet Odense, 1990-1991, Akademiske lærer Per Schultz, Erwind Kucta: Forskole for Billedkunst anatomiske tegnestudier, croquis tegning, skitsetegning, figurativ langtidsstudier og stilleben.


Medlem af Fyn's Grafiske Værksted for kunstnere, Odense: 1991-1998


Gymnasieafgangseksame i kunst og kunsthistorie på niveau B.


#artistbiography #artiststatement #artistwork #artiststudio #artistinspiration #acedemia #fineline #illustration 

Mail til mig for en .pdf med mine udstillinger for 2019, 2020 og 2021